Alles in huis voor jouw nieuwe woning

Ga jij binnenkort verhuizen naar Curaçao? Gefeliciteerd met deze mooie stap in dit avontuur. Een verhuizing naar Curaçao is toch net even anders, en daar komt veel bij kijken. Als je de keuze hebt gemaakt om definitief te verhuizen – oftewel emigreren – naar Curaçao, dan moet er veel geregeld worden. In dit blog vertellen we je meer over een verhuizing naar Curaçao en waar Curblue jou mee kan helpen.

Waar moet je allemaal aan denken bij een verhuizing naar Curaçao? 

Huisvesting. Natuurlijk als je gaat verhuizen naar Curaçao is het fijn als je van te voren al een huisje hebt geregeld. Je kan vooraf contact leggen met makelaars op Curaçao en bezichtigingen inplannen door middel van een videogesprek. Als je nog niet zo bekend bent op Curaçao, dan is het ook te adviseren om pas een huis te zoeken zodra je op het eiland bent. Dan kan je zelf goed bekijken in welke wijk je wel en niet zou willen wonen.

Auto. Zonder auto kan je eigen niets op Curacao. Zodra je voet aan het eiland zet is het verstandig om een huurauto te regelen en daarna (afhankelijk van de periode die je blijft) op zoek te gaan naar een auto om te kopen.

Verzekeringen. Als je bent uitgeschreven uit Nederland, ben je niet meer verzekerd. Daarom moet je in Curaçao zorgen voor de verzekeringen zoals zorgverzekering, autoverzekering en inboedelverzekering.

Meubels en andere huisraad. Zodra je gaat verhuizen naar Curaçao kan je ervoor kiezen om een container te verschepen met jouw eigen spullen uit Nederland. Maar Curaçao is ook nog steeds sterk verbonden met Nederland. En dat betekent dat veel producten uit Nederland ook op Curaçao te koop zijn. Niet alleen de boodschappen, maar ook meubels, witgoed en andere apparatuur.

Telefonie en internet. Het is handig om een lokaal telefoonnummer en internet te regelen. Dit kan via de verschillende telecom aanbieders op het eiland. Houd er rekening mee dat je dit fysiek op kantoor van de aanbieder aan moet vragen.

Papierwerk voor je inschrijving en/of VRW. Zodra je naar Curaçao gaat emigreren, dan moet je je ook inschrijven op het eiland. Hier komt een hoop papierwerk bij kijken, dus zorg dat je goed weet wat je allemaal nodig hebt. Dit kan je terugvinden op de site van de overheid (Gobiernu). Ook zijn er verschillende organisaties in Curacao die jou daarbij kunnen helpen. 

Europese kwaliteit spullen in je nieuwe woning

Bij Curblue hebben wij een groot aanbod met spullen die je nodig hebt voor jouw nieuwe woning op Curaçao. Koelkasten, wasmachines, drogers, airco’s, boilers, televisies, ovens en ander klein huishoudelijke apparatuur bestel je gemakkelijk en snel in onze webshop.
In ons assortiment bieden wij o.a. Bosch, Siemens, Beko, Ignis, LG, Inventum, Whirpool, Samsung aan. Alles tegen de laagste prijs garantie op het eiland. 

Wel zo makkelijk: jouw spullen bezorgd op de verhuisdag. Vóór je verhuizing kan je al gemakkelijk online de gewenste producten bij ons bestellen. Na jouw bestelling nemen wij contact met jou op, om het aflever moment af te spreken. Zo kan dit bijvoorbeeld ook op de verhuisdag. Zodat je snel kan genieten van de benodigde spullen in jouw nieuwe huis op Curaçao.

Vrijstaand witgoed zoals een wasmachine, koelkast en vaatwasser zetten we op de plaats waar je het wilt hebben en sluiten we het ook voor je aan, waarbij wij uitgaan dat de juiste aansluitingen aanwezig zijn en de plaats vrij is. 

Wat kan Curblue voor jou betekenen? 

Ga jij binnenkort verhuizen naar Curaçao en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Een verhuizing naar Curacao is een mooi avontuur, maar brengt ook veel geregel en spanning met zich mee. Onze adviseurs helpen je (ook op afstand) graag met de juiste keuze voor witgoed, (inbouw) keukenapparatuur, huishoudelijke producten of airconditioners. Zodat jij je snel thuis gaat voelen in jouw nieuwe woning in Curaçao.

Alles over verzending & installatie van witgoed in Curacao
Wasmachines

Wasmachines

Wasmachine kopen op Curacao? Wij hebben wasmachines van o.a. BOSCH, LG, BEKO, SIEMENS, IGNIS in ons zeer uitgebreide assortiment. Voor elk huishouden en budget hebben wij de juiste wasmachine. Heb je een huishouden van 1 of 2 personen? Dan kan je al door met een wasmachine van 6 kilo. Maar ook voor een professionele wasmachine van 17 kg kan je bij Curblue terecht. En alles daar tussen in. Je hebt al een wasmachine vanaf 599 ANG. Ben je op zoek naar een wasmachine én droger in een? Dan koop je bij ons een was-droogcombinatie. Een wasmachine wordt na de bestelling snel bij jou thuis geleverd en aangesloten. Je krijgt standaard 1 jaar garantie.

View Details

Alles in huis voor jouw nieuwe woning in Curaçao. Zorg dat je goed voorbereid aan jouw verhuizing naar Curaçao begint. Bij Curblue staan wij 6 dagen per week voor jou klaar om je te helpen met jouw huisraad. Naast wasmachines, koelkasten, vriezers, ovens, boilers en airco's kan je namelijk ook bij ons terecht voor televisies, stofzuigers, koffiemachines, airfryers, waterkokers en strijkijzers.

Een greep uit ons aanbod huishoudelijke apparatuur

Afzuigkappen

Afzuigkappen

Airconditioners

Airconditioners

Audio

Black Friday

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Wij helpen je graag. Wil je meer weten over onze producten of direct een airco kopen? Mail naar info@curblue.com of kom langs in onze showroom! 

Dit artikel is geschreven door Curblue.
Alle rechten voorbehouden (2020).