Veelgestelde vragen / F.A.Q.

Wat is Curblue?

Wij zijn de eerste echte online aanbieder van huishoudelijke, keukenapparatuur en airconditioners op Curacao. Curblue is er voor iedereen: een nieuwe vaatwasser voor thuis, een kookplaat of mini koelkast voor je hotel of voor projecten waarbij je grotere hoeveelheden kwaliteitsapparatuur tijdig en tegen speciale prijzen geleverd moet hebben.

Waarom moet ik bij Curblue kopen?

Omdat wij niet alleen de beste producten leveren  maar ook de laagste prijsgarantie bieden.
Op onze  website www.curblue.com vind je 24/7 al onze producten, de specificities, de actuele voorraadhoogte plus alle hedendaagse betalingsmogelijkheden zodat je de deur niet uit hoeft voor de aankoop van je nieuwe product.

Welke merken hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben gekozen voor een aantal kwalitatieve merken waar we de onderdelen en service van kunnen garanderen. Curblue is benoemd tot BOSCH Exclusiv en SIEMENS dealer. Van het oerhollandse Inventum hebben we het alleenrecht voor Curacao en Bonaire gekregen. Daarnaast  voeren we Samsung, LG, Beko en Magimix. Delta en TRANE zijn onze merken voor airconditioners.

Welk voltage zijn jullie producten?

Alle producten die wij leveren zijn 220/50HZ  met uitzondering van TV’s die zijn vaak autovoltage (110/220V  en 50/60hz)

Heeft Curblue een winkel op Curacao?

Wij noemen het liever een showroom. Ons volledige assortiment staat op onze website en is te groot om te laten zien in onze showroom. We kunnen ons voorstellen dat je vooraf advies wilt hebben of de mogelijkheden voor een project wilt bespreken. Je bent daarvoor van harte welkom in een van onze moderne showrooms aan de Jan Noorduynweg 58-3 of de Caracasbaaiweg 360, de koffie staat klaar.

Hoe kan ik betalen?

Bij Curblue kun je in 3 verschillende valuta’s betalen, de Antilliaanse Gulden, Dollars en Euro's.
Heel makkelijk, aan jou de keus.

Afhankelijk van je keuze kan je betalen met: Ideal, Apple Pay, GooglePay, bankoverschrijving, credit-/debitcard.
In  onze showroom kan je betalen met Pin als je niet kan betalen via de website, wij hebben liever geen cash.

Levert en installeert Curblue?

Jazeker! Curblue heeft een eigen transportdienst die jouw nieuwe aanwinst voor NAFL. 35.00 bij jou aflevert.

Vrijstaand witgoed wordt dan ook door onze deskundige medewerkers voor je aangesloten, denk dan aan de slang aan de waterkraan en de stekker in het stopcontact. Inbouw apparatuur, zoals boilers, inbouw ovens etc worden alleen tegen meerprijs geïnstalleerd op aanvraag.

Uiteraard nemen onze medewerkers de verpakkingsmaterialen van jouw nieuwe aanwinst direct mee. Tegen een geringe vergoeding van NAFL. 10.00 nemen we –eventueel- ook je oude machine mee.