Bel voor direct advies
+599 9 841 9999

Garantie

Simpel & duidelijk uitgelegd.

Heb ik garantie op mijn artikelen?

Natuurlijk! Wij garanderen dat je bij Curblue een artikel koopt dat in goede staat is en bij normaal gebruik zoals verwacht blijft werken, dit is de wettelijke garantie. Zolang je je wasmachine voor huishoudelijk gebruik niet bedrijfsmatig gebruikt, komt het wel goed met dat normaal gebruik.

Als het niet zo is, zoeken we naar een goede oplossing. Afhankelijk van je artikel regelen we een reparatie of terugbetaling van het aankoopbedrag.

Wat is het garantiebewijs van mijn artikel?

Je factuur of aankoopbewijs is ook meteen je garantiebewijs. Bewaar die dus goed maar wij bewaren je factuur ook in je account, bij de bestelling. Zo raak je die nooit meer kwijt. Handig, toch?

Hoelang geldt de garantie?

Dat hangt van het artikel af. De garantie die wij je bieden, is  vastgelegd en is afgestemd op de verwachte levensduur van een artikel. Zo moet een koelkast of wasmachine bijvoorbeeld langer meegaan dan een koffiezetapparaat.

De garantie voorwaarden opgenomen in onze algemene voorwaarden zijn altijd leidend.

Maar als er een probleem ontstaat na de garantie periode laten we je niet in de steek en  gaan we op zoek naar een oplossing waar we allebei blij van worden