Bel voor direct advies
+599 9 841 9999
Betaal nooit teveel 

Laagste prijs garantie

De laagste prijs garantie bij Curblue! Wij staan voor een uitstekende service, kwaliteit én de laagste prijs. Daarom mag je al onze producten erop natrekken. Mocht je toch ergens het product voor een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product voor dezelfde prijs aan. En omdat jij zo scherp bent, krijg je ook nog eens 5% EXTRA tegoed (ter waarde van dat product) om te besteden bij ons. 

De beste prijs, hoe werkt het? 

Neem contact met ons op: Heb je een product uit ons assortiment ergens anders in Curaçao gevonden voor een lagere prijs? Dan vragen wij jou om contact met ons op te nemen. Dit kan door bij ons langs te komen in een van de showrooms of door een berichtje te sturen naar [email protected].  

Wij controleren de prijs: Het kan natuurlijk gebeuren dat we iets over het hoofd hebben gezien, en het product toch elders goedkoper is. Naar aanleiding van jouw melding, controleren wij direct de prijs.  

We passen de prijs aan:  Als alles klopt dan passen wij de prijs direct aan. Jij shopt het product dan natuurlijk direct voor de laagste prijs. Bestel je online? Dan passen we online de prijs ook aan.

Je krijgt 5% extra tegoed: Om jou te bedanken voor de tip, krijg je van ons een bedrag tegoed om te besteden in onze winkel. Dit bedrag is 5% van het door jou getipte product (van de laagste prijs) . 


Voorwaarden

Onze laagste prijs garantie is gebaseerd op een aantal principes. Om deze laagste prijs te kunnen verkrijgen, dien je aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is.  Dit kan door een print van de website, folder of flyer te tonen. 

1. Je dient voorafgaand aan de aankoop contact met ons op te nemen; 
2. De laagste prijs garantie geldt bij prijzen van concurrenten in Curaçao; 
3. De laagste prijs garantie wordt vergeleken met andere prijzen, per stuk, voorraad en inclusief verzendkosten en levertijd; 
4. De laagste prijs garantie geldt voor identieke artikelen zoals zelfde producent, type en eigenschappen etc; 
5. De laagste prijs garantie geldt tot 2 dagen na aankoop; 
6. De laagste prijs garantie geldt niet voor services zoals montage; 
7. De laagste prijs garantie geldt niet voor veilingen; 
8. De laagste prijs garantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig onderboden wordt. 

Wij behouden ons het recht om voor de afgifte te beperken tot de voor ons typische hoeveelheden voor klanten. Het is ons doel om de nummer één te zijn als het gaat om witgoed en huishoudelijke apparatuur voor particulieren en zakelijke klanten in Curaçao. Daarom richten we ons op een compleet assortiment met kwalitatieve producten uit Europa en Amerika, in combinatie met een scherpe prijs.