Bel voor direct advies
+599 9 841 9999

Laagste prijs garantie

Betaal nooit teveel met de laagste prijs garantie in Curaçao!

Gegarandeerd de laagste prijs garantie bij Curblue! Wij staan voor goede service, kwaliteit en altijd de laagste prijs. Daarom mag je al onze tientallen artikelen erop natrekken. Mocht je toch ergens het product voor een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product meteen voor dezelfde prijs aan. En omdat jij zo scherp bent, krijg je ook nog eens 5% EXTRA tegoed (ter waarde van dat product) om te besteden bij ons. 

Altijd de beste prijs - Wat moet je doen?

Neem contact met ons op.  Heb je een product uit ons assortiment ergens anders in Curaçao gevonden voor een lagere prijs? Dan vragen wij jou om contact met ons op te nemen. Dit kan door bij ons langs te komen in de showroom of door een berichtje te sturen naar [email protected].  

Wij controleren de prijs.  Het kan natuurlijk gebeuren dat we iets over het hoofd hebben gezien, en het product toch elders goedkoper is. Naar aanleiding van jouw melding, controleren wij direct de prijs.  

We passen de prijs aan.  Als alles klopt dan passen wij de prijs direct aan. Jij shopt dan natuurlijk direct voor de laagste prijs. Bestel je online? Dan passen we online de prijs voor jou aan.  

Je krijgt 5% extra tegoed.  Om jou te bedanken voor de tip, krijg je van ons een bedrag tegoed om te besteden in onze winkel. Dit bedrag is 5% van het door jou getipte product (van de laagste prijs) . 


Let op de voorwaarden

Onze laagste prijs garantie is gebaseerd op een aantal principes. Om deze laagste prijs te kunnen verkrijgen, dien je aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een print van de website, folder of flyer te tonen. 

1. Je dient voorafgaand aan de aankoop contact met ons op te nemen; 
2. De laagste prijs garantie geldt bij prijzen van concurrenten in Curaçao; 
3. De laagste prijs garantie wordt vergeleken met andere prijzen, per stuk, voorraad en inclusief verzendkosten en levertijd; 
3. De laagste prijs garantie geldt voor identieke artikelen zoals zelfde producent, type en eigenschappen etc; 
4. De laagste prijs garantie geldt tot 2 dagen na aankoop; 
5. De laagste prijs garantie geldt niet voor services zoals montage; 
6. De laagste prijs garantie geldt niet voor veilingen; 
7. De laagste prijs garantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig onderboden wordt. 

Wij behouden ons het recht om voor de afgifte te beperken tot de voor ons typische hoeveelheden voor klanten. 

Het is ons doel om de nummer 1 te zijn als het gaat om witgoed en huishoudelijke apparatuur voor particulieren en zakelijke klanten in Curaçao. Daarom richten we ons op een compleet assortiment met kwalitatieve producten uit Europa en Amerika. En vooral op de prijzen, die kleine en grote projecten betaalbaar maken: altijd de laagste prijs bij Curblue!
 
Wel zo makkelijk: de laagste prijs op jouw gekozen product(en).  Wij gunnen iedereen in Curacao de laagste prijs op het witgoed en huishoudelijke apparatuur. Je ontvangt de korting en het 5% tegoed uitsluitend bij aankoop van het product.  

        Neem contact met ons op [email protected] of bel ons op +599 9 841 9999